Hirdetés

Brutálisan fogy az SNES Classic, már túl van a 2 millió eladott példányon

|

Úgy néz ki, hogy bejött a Nintendónak a retro konzol, mert úgy veszik, mintha új lenne.

Hirdetés

Ahogy a NES Classic, az SNES Classic iránt is óriási volt a kereslet. A Nintendo hivatalos jelentése szerint mára 2 millió darab fogyott el világszerte, ami durva eredmény, tekintve hogy a konzol alig egy hónapja jelent meg, szeptember végén. Nincs már semmilyen kétely arra nézve, hogy van-e igény a retro gépekre.

Hirdetés

Az elképesztő sikernek köszönhetően a Nintendo jövőre újra kiadja majd a ma már ritkaságszámba menő NES Classic Edition-t is. A cég ezzel szeretné megakadályozni, hogy az emberek brutális összegeket fizessenek a gépért az eBayen és más aukciós oldalakon.

Egy korábban bejegyzett védjegy egyébként arra enged következtetni, hogy a Nintendo 64 lehet a következő retro gép. Ti megvettétek vagy tervezitek megvenni valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)