Hirdetés

Az Egyesült Királyságban már el is fogyott az összes SNES Classic Mini

|

A retro konzol még meg sem jelent, és biztosan több szállítmány lesz belőle, de valahol már le is foglalták az első adagot.

Hirdetés

A pletykák után nem olyan rég hivatalossá vált, hogy idén jön az SNES újrakiadása, és várható volt, hogy itt is felbukkannak az önjelölt üzletemberek, hogy a könnyű profit reményében ezt is legalább olyan gyorsan elkapkodják, mint a NES Classic Minit.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy sok helyen, többek között az USA-ban még el sem kezdődött az előrendelési időszak, az Egyesült Királyságban már le is ment az első hullám. A 79.99 fontért árusított SNES Mini nem csak a retro fanok és a gyűjtők érdeklődését keltette fel, sokan csak azért csaptak le rá ilyen hamar, hogy továbbadják azoknak, akiknek nem jutott. Persze sokkal többért, mint amennyiért beszerezték, így már lehet olyan gépeket is találni a neten, amelyeket 199.99 fontért árulnak.

Úgy látszik, megint jó üzletet csinált a Nintendo, meg azok is, akik háromszoros áron adják tovább a masinát, bármennyire is erkölcstelen a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)