Hirdetés

Sniper Ghost Warrior 3 - egymillió példányban kelt el, de elbocsátásokra volt szükség

|

A CI Games játékára meglepően sokan voltak kíváncsiak, viszont a csapat nem tudja olyan létszámmal folytatni a munkát, mint eddig.

Hirdetés

Nagyon ígéretes volt megjelenése előtt a Sniper Ghost Warrior 3, és nem is lett tragikusan, játszhatatlanul rossz, de minden téren bele lehetett kötni. Még maga a CI Games is elismerte, hogy túl nagyot álmodott, és a jövőben inkább nem próbálkozik a nyílt világgal.

Hirdetés

Ennek ellenére nyereséges számukra az aktuális pénzügyi év, 24 millió eurós bevételnél tartanak, melyhez természetesen legnagyobb mértékben a Sniper Ghost Warrior 3 egymilliós eladásai járultak hozzá. Marek Tyminski vezérigazgató ezt az eredményt a megjelenés utáni frissítések számlájára írta.

Ugyanakkor azt is bejelentette, hogy a csapat létszámát 30 főre csökkentették, és külsősök bevonásával készítik következő játékukat, ami egy taktikai shooter lesz. Szó esett arról is, hogy mi a helyzet a Lords of the Fallen 2-vel. Egyelőre partnert keresnek, akivel folytathatják a projektet, pár hónapon belül reményeik szerint megtalálják az ideális stúdiót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)