Hirdetés

Soha nem játszottak annyian a GTA Online-nal, mint 2020-ban

|

A tavalyi év hatalmas siker volt a Rockstarnak, mivel mind a GTA Online, mind a Red Dead Online nagyon szépen teljesítettek.

Hirdetés

Hiába az évek, a GTA Online még mindig az egyik legnépszerűbb játék a világon. A Rockstar Games igyekszik ezt fenntartani rengeteg tartalmi és mechanikai frissítéssel, melyek időről-időre visszahúzzák még a sokat látott veteránokat is. A tavalyi legnagyobb tartalmi csomag a The Cayo Perico Heist volt, ami olyan jól sikerült, hogy még azokat is visszarántotta, akik évekkel ezelőtt letörölték a klienst.

Hirdetés

Többek között ennek is köszönhető, hogy a Rockstar elmondása szerint a GTA Online új játékosszám-rekordot döntött 2020-ban. A Red Dead Online szintén rekordot döntött, köszönhetően a rengeteg decemberi újoncnak, akik a karácsony környékét a vadnyugaton töltötték. Sajnos a stúdió egyik játék esetében sem közölt pontos számokat, de valahogy nem hinnénk, hogy át akarnának verni bárkit is - pláne úgy, hogy a GTA V Európa második legkelendőbb játéka lett tavaly.

A jó hírek tetejébe a fejlesztők hozzátették, hogy aki február 12. előtt bejelentkezik a GTA Online-ba, az kap egy Rockstar logós sapkát és pólót ajándékba a karakteréhez. Persze számtalan kisebb-nagyobb eseménnyel készülnek a következő hónapokra is, így érdemes lesz vissza-vissza lépni a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)