Hirdetés

Sok mondanivalója van még az Xboxnak, de másképp közli, mint eddig

|

Az Xbox 20/20 elnevezés azt sugallta, hogy havonta egyszer lesz új bejelentés, de a Microsoft videojátékos divíziója mást tervez.

Hirdetés

Abban egész biztosak lehetünk, hogy a közeljövőben végre bejelentik az Xbox Series S-t, avagy a most még Lockhart kódnevet viselő, kisebb, gyengébb, és ennek következtében várhatóan olcsóbban piacra kerülő új konzolt, amiről már sok infó kiszivárgott. Emellett jó lenne többet tudni nyitócímekről, a jövőre érkező játékokról, és azokról a funkciókról, amik esetleg még akár az Xbox, akár a PS5 irányába billenthetik a bizonytalan játékosokat.

Hirdetés

Nagyjából három hónap választ el minket a megjelenéstől, az még elég idő, hogy minderről szó essen. Korábban úgy volt (vagy azt hihettük), hogy az Xbox 20/20 keretében havonta érkezik új infó, azonban most a csapat változtatott tervein, és nem csak havi egy bejelentkezésre számíthatunk, hanem számos egyéb közlési módot is használni fognak. Ezek lehetnek önálló műsorok, mint a július 23-ai Xbox előadás, YouTube videók, partneri együttműködések, vagy blogposztok az Xbox Wire-ön. Sok mondanivalójuk van még a Series X, az új játékok, valamint az Xbox Game Pass-szel elérhető, felhő alapú játék kapcsán, úgyhogy várhatóan felpörögnek a következő hetekben, ahogy egyre szorosabb lesz a verseny, és muszáj lesz leleplezni az árakat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)