Hirdetés

Sok változás történt, de továbbra is egy Switch-exkluzív játék uralja a brit játékeladási toplistát

|

Még mindig az Animal Crossing: New Horizons a csúcs.

Hirdetés

Az eladási listák általában jó képet adnak arról, mit pörgetnek mostanában a játékosok egy-egy országban, ráadásul néha elég érdekes eredmények is születnek, hiszen gyakori, hogy egy újabb címet simán leelőz egy olyan kaland, amely már régóta a piacon van. Időközben be is futott a GfK vadonatúj játékeladási listája, amin azt csekkolhatjuk, hogy mely dobozos játékokból fogyott a legtöbb a briteknél a január 9-én véget ért héten.

Ugyan történt változás a dobogón az eggyel korábbi eredményekhez képest, ám az első helyen továbbra is az Animal Crossing: New Horizons csücsül, még annak ellenére is, hogy közel 50%-kal csökkentek az eladásai.

Hirdetés

A második helyen szintén egy Nintendo-játék, a Mario Kart 8 Deluxe áll. Harmadikként pedig ezúttal a Just Dance 2021 került fel a dobogóra. Érdemes még megjegyezni, hogy a FIFA 21 teljesítménye ezúttal csak a negyedik helyre volt elég, szóval úgy tűnik, hogy a britek egy része picit félretette a virtuális labdakergetést.

A Nintendo kifejezetten jó hetet zárt, ugyanis a vizsgált időszakban 123%-os növekedést mutattak az eladási az egy évvel korábbi eredményhez képest. Egyébként a szóban forgó hét során 260 ezernél is több dobozos alkotás talált gazdára a briteknél.

Íme a top 10-es lista:

1. Animal Crossing: New Horizons
2. Mario Kart 8 Deluxe
3. Just Dance 2021
4. FIFA 21
5. Assassin's Creed Valhalla
6. Ring Fit Adventure
7. Minecraft (Nintendo Switch)
8. Grand Theft Auto V
9. New Super Mario Bros. U Deluxe
10. Call of Duty: Black Ops Cold War

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)