Hirdetés

Napi büntetés: sokakat megzavart a Microsoft új konzoljának neve, egekben az Xbox One X eladásai

|

Nagyon úgy tűnik, hogy sok vásárló hatalmasat fog csalódni, miután Xbox Series X helyett az Amazon Xbox One X konzolokat tesz majd el a küszöbjük elé.

Hirdetés

Míg a Sony megmaradt a PlayStation konzolok teljesen hétköznapi számozásánál, a Microsoft inkább egy rendhagyó utat választott: a klasszikus Xbox után ugyebár érkezett az Xbox 360, majd sokak megdöbbenésére az Xbox One. Utóbbi később egy erősebb (Xbox One X) és egy kisebb verziót is kapott (Xbox One S).

A novemberben startoló következő generáció esetében a Microsoft még furább elnevezéseket választott: Xbox Series X és Series S néven érkeznek az új vasak. Mindez pedig teljesen megzavarta az átlagos vásárlókat.

Hirdetés

Nehezen lehetne ugyanis más magyarázatot találni arra, hogy miért szöktek több viszonteladónál, például az Amazonnál az egekbe az Xbox One X eladások. Több száz százalékos növekedésről beszélünk, keddre egészen pontosan 747%-ot ugrott felfelé a kereslet. 

Érdekes egyébként, hogy a hasonlóan megtévesztő Xbox One S esetében nem volt tapasztalható efféle kiugrás. Külső szemlélőként még akár vicces is lehet a dolog, de elég valószínű, hogy a vásárlók cseppet sem fognak nevetni akkor, amikor kibontják majd az Amazon által kiküldött csomagot. Aztán ki tudja, talán fel sem tűnik majd nekik az egész...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)