Hirdetés

Lemond a Sony vezérigazgatója

|

Vezetőségi váltás lesz a Sonynál idén áprilisban, mert a jelenlegi vezér, Kaz Hirai új kihívások felé fordulna, ezért lemond az igazgatói címéről.

Hirdetés

A japán üzleti év áprilisban indul, így ezt a pontot választotta Kaz Hirai, a Sony jelenlegi vezérigazgatója, hogy átadja helyét egy új vezetőnek. A hivatalos közlemény szerint a döntés teljesen a sajátja volt: új kihívásokra vágyik.

Hirdetés

A stafétát Kenichiro Yoshida veszi át, aki jelenleg az elnökhelyettesi széket foglalja el. A közleményében kijelentette, hogy első dolga lesz megalkotni a 2018-as üzleti tervet, és mindent megtenni azért, hogy az meg is valósuljon.

Kaz Hirai egyébként a váltást követően is a Sony része marad, csak eggyel lejjebb, az igazgatóság elnöki székébe ül majd át. Kíváncsian várjuk, hogy az átalakult vezetőség milyen hatással lesz majd a PlayStation brandre és a játékokra, egyelőre ez a részleg remekel, és a következő üzleti évre is sok jót ígér, szóval bizakodóak vagyunk. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)