Hirdetés

Több tucat dolgozójától válhatott meg a Sony Interactive Entertainment

|

Az elbocsátások elsősorban az európai ágat érintik.

Hirdetés

Nem kell nagyon megijedni, valószínűleg továbbra is elégedettek a pénzügyi eredményekkel a Sony fejesei, viszont egy átszervezés következtében most állítólag sokan vesztették el az állásukat, és ezt épp a PlayStation 5 új infóinak bejelentése napján közölték az érintettekkel.

Hirdetés

A Video Games Chronicle írt arról, hogy a Sony Interactive Entertainment Europe marketinges és PR-os részlegét megvágták, de többen távoztak az amerikai kreatív csapatból is. Közülük legalább egy ex-kolléga megerősítette ezt Twitteren. Mások elvileg lehetőséget kaptak arra, hogy megpályázzanak a cégen belül más pozíciókat. 

Az oldal úgy értesült, az európai cég dolgozói nem is tudtak a PS5 nevének és megjelenési időszakának tervezett leleplezéséről, mindent az SIE America tartott kézben, amitől úgy érezték, az európai vállalat jelentősége háttérbe szorul. A Sony egyelőre nem reagált a hírre.

A cégtől egyébként nemrég távozott az összes nagyobb előadáson felbukkanó Shawn Layden is, de nehéz elképzelni, hogy komolyabb probléma volna, elbocsátások ide vagy oda.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)