Hirdetés

Estek a Sony részvényárak a Pókember botrány hatására

|

A Sony és a Marvel szakítottak, a rajongók tombolnak, Pókember karaktere pedig most üzletileg sem éppen a leghasznosabb teher.

Hirdetés

Ahogy arra számítani lehetett, a hír, miszerint a Marvel és a Sony megállapodásának vége szíven ütötte a Marvel filmes univerzum rajongóit. Pókember így már nem harcolhat vált-vállnak vetve a szuper haverokkal. Majd lóghat Venommal, hiszen ő úgy is olyan izgi karakter lett. A szomorúságunkon túl persze más következményei is vannak ennek a viszálynak, amik egyelőre nem túl súlyosak, de azért beszédesnek mondhatóak.

Hirdetés

A hírektől bepörgött rajongók erősen hallatták hangjukat, az elemzők pedig meg is látták ennek hatását. A Sony részvényei ugyanis röviddel a bejelentés után 55,66 dollárra estek vissza. Ez ugyan a tiszta számokat nézve nem a világvége a cégnek, de azért világosan előrevetítenek egy tendenciát. A grafikon tökéletesen mutatja a Pókember rajongók Sonyba vetett bizalmát:

A Sony nem zárja ki persze a békülés lehetőségét, de egyelőre egyedül is hajlandóak folytatni a Spider-Man filmes szériát, ami persze számtalan kérdést vet fel. Azonban a számok magukért beszélnek: muszáj valami megnyugtató megoldást találni, akár a Disney-vel, akár nélkülük, mert most nem tesz jót a cégnek a kialakult helyzet. És láthatóan a népharag főleg a Sony-n csapódik le (hogy mennyire jogosan, azt azért nehéz megítélni), ami szintén nem szerencsés hosszabb távon, és nem csak a Pókember filmek jövőjét illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)