Hirdetés

Eljött a vég a PlayStation 3 számára?

|

Úgy tűnik, a Sony szeretné kivonni a forgalomból az előző generációs konzolt, ezért a japán üzletek már nem fognak újabb készletet kapni.

Hirdetés

A játékfejlesztők nagy része már nem nagyon foglalkozik a régebbi platformokkal, a legnépszerűbb új címek szinte kivétel nélkül a jelenlegi generációs masinákra jelennek meg, így érthető volna, ha a Sony már végezni szeretne a PS3-mal.

Egy japán hírportál, az Inside írt arról, hogy a konzol hivatalos oldala szerint hamarosan már nem érkezik újabb szállítmány a gépből. Az országban jelenleg csak a 2014-ben megjelent fekete, 500 GB-os modell van forgalomban, és kicsi az esély rá, hogy megjelenne egy újabb változat.

Érdemes megemlíteni, hogy még a PlayStation 3 megjelenése előtt a cég akkori vezérigazgatója, Ken Kutaragi tíz éves életciklust jósolt a gépnek, és figyelembe véve a 2006-os megjelenést, reálisnak is tűnhet ez a döntés a Sony részéről.

Nem tudni még, hogy a többi régióban is hasonló sors vár-e majd a konzolra, de nem lennénk meglepve, ha a Sony már csak kizárólag a PS4-re koncentrálna. Szerettük, de el kell engedni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)