Hirdetés

Több Sony-sorozat kaphat folytatást még PS4-en idén

|

A generációváltás előtt várhatóak még izgalmas exkluzív címek.

Hirdetés

Minőségi PS4-exkluzív játékokból várhatóan idén sem lesz hiány, és úgy tűnik, még van néhány komolyabb cím a Sony tarsolyában.

Hirdetés

Daniel Ahmad elemző úgy értesült (és nyilván nem vehetjük, készpénznek, amit mond, de talán nem csak találgat), hogy a már bejelentett The Last of Us Part II, Days Gone, Ghost of Tsushima, Dreams, vagy éppen a rejtélyes Death Stranding mellett a Sony több olyan, ismert franchise-hoz kapcsolódó játékon is dolgozik, amelyeket még nem jelentett be. Ahmad elmondása alapján 2019 első félévére már készek a vállalat tervei, de a második félévben is számíthatunk újdonságokra. Az sem kizárt, hogy a csapatok a fejlesztés során már készülnek a generációváltásra, így lehet, hogy ezek a játékok 2020-ban vagy később jelennek meg, és PS4 mellett már PS5-re is optimalizálják azokat.

Izgalmas időszaknak nézünk elébe, de kíváncsian várjuk, mennyi információt fog megosztani ezekkel a projektekkel kapcsolatban a vállalat.

Ti milyen bejelentéseket vártok idén a Sony részéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)