Hirdetés

PlayStation 5 - már jövő év végén megjelenhet?

|

Egy japán elemző szerint már 2019 végén piacra kerülhet a PlayStation 4 utódja, az egyetlen valódi veszélyt az alkatrészek hiánya jelentheti.

Hirdetés

Évek óta megy a spekuláció, hogy a Sony mikor fogja piacra dobni a hatalmas sikernek örvendő PlayStation 4 utódját, viszont ezen a ponton gyakorlatilag kizárólag találgatásokra és megkérdőjelezhető forrásokra tudunk hivatkozni.

Hirdetés

Most egy újabb jóslat látott napvilágot, ugyanis a japán Ace Economic Research Institute egyik elemzője, Yasuda Hideki nemrég készített egy elemzést a Sony pénzügyi teljesítményéről, amelyben az új hardverről is említést tesz. Szerinte a PlayStation 5 megjelenése nagyjából 2019 végén várható, amit egyedül az tud majd megállítani, ha a gyárak nem tudnak elég alkatrészt felhalmozni a tömeggyártáshoz.

A Murata Manufacturing szerint komoly probléma adódhat abból, hogy az utóbbi időben megnövekedett az igény a monolit kerámiakondenzátorokra (MLCC), ugyanis újabban már modernebb autók és telefonok gyártásához is szükség van ezekre. A Murata nem biztos, hogy tartani tudja majd a lépést a megnőtt kereslettel, így ezen könnyen elcsúszhat a 2019-es megjelenés.

Persze mindettől függetlenül továbbra is tartsuk észben, hogy ez spekuláció és egyelőre semmi konkrétat nem tudunk a következő PlayStationről. Ti mit gondoltok? Mit várnátok egy ilyen konzoltól 2019-ben? Szerintetek időszerű lenne a generációváltás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)