Hirdetés

Megint befutott egy jóslat a PlayStation 5 és Xbox Series X ár kapcsán

|

Egy névtelen szivárogtató elmondása szerint pontosan tudja, hogy mennyibe fog kerülni a Sony és a Microsoft következő konzolja. Senki ne kezelje ezt hivatalos álláspontnak.

Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt már hallottunk pletykákat arról, hogy vajon mennyibe is kerülhet majd a PlayStation 5, viszont a Sony nem sokkal később meg is cáfolta ezeket a híreket. Most egy újabb névtelen informátor állítja, hogy ismeri mind a PS5, mind pedig az Xbox Series X megjelenési árát, illetve újfent felmerült a next-gen Xbox két verziós piacra lépése.

Hirdetés

A 4chan felhasználója szerint a PlayStation 5-nek egyetlen egy kiadása lesz (vagyis a megjelenéskor még biztos nem lesz semmiféle "Pro" verzió), ami 499 dollárba, vagyis nagyjából 150 ezer forintba fog kerülni (egyébként ezt az árat többen is felvetették már, szóval még akár igaz is lehet), míg az Xbox Series X kétféle verzióban fog megjelenni: az 599 dolláros Xbox Series X, valamint a 399 dollárba kerülő Xbox Lockhart.

Korábban már voltak arról szóló hírek, hogy többféle Xbox jelenik majd meg párhuzamosan, így valójában ez önmagában még nem újdonság, viszont a szivárogtató szerint ez a konzol csak 4 teraflopos teljesítményre lesz képes a 10 teraflopos PlayStation 5-tel szemben.

Ezek a híresztelések nagyjából passzolnak azokhoz az információkhoz, amiket korábban már hallhattunk, persze mint minden ilyen esetben, ezúttal is fenntartjuk, hogy ebből semmit nem érdemes készpénznek venni, amíg az illetékesek nem erősítik meg hivatalosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)