Hirdetés

Sosem nyomták ennyien a Titanfall 2-t

|

Az Apex Legends népszerűsége, és a közelmúltbeli akciók meglepő számokat produkáltak.

Hirdetés

A Titanfall 2 az elmúlt 24 órában új csúcsokat ért el a maga 16 958 játékosával Steamen. Ehhez legközelebb eső játékosszámokat legutóbb 2020 júniusában láttunk, de akkor is csak 13 427 volt a maximum létszám.

A hirtelen jött növekedésnek persze megvannak az okai: az éppen aktuális Steam akciónak köszönhetően a Titanfall 2 ára 7,5 euróra esett, ráadásul az Apex Legends 9. szezonja rengeteg Titanfall hivatkozást ígér.

Hirdetés

A következő karakter, Valkyrie elhozza a játék első titánját a csatatérre, a bemutatkozó videójából pedig az is kiderült, hogy a hősnőnk apja nem más, mint a Titanfall 2 egyik pályájának főellenfele.

A Respawn Entertainmentnek nincs oka panaszra, ami a közelmúlt eredményeit illeti, de a messze még a sikertörténet vége: Zampella és csapata egy új IP-n dolgozik éppen. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a következő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)