Hirdetés

Spider-Man - most már ez a legsikeresebb szuperhősös játék

|

A Batman: Arkham City-t taszította le a trónról a Sony sikercíme, a Spider-Man immár a legjobban fogyó szuperhősős játék.

Hirdetés

Az ember mindig nehéz helyzetben van, amikor két nagy kedvence versenyez egymással, persze ha nektek nem a szívetek csücske Batman vagy Spider-Man, akkor ez a hír sem mozgat meg igazán majd. Ettől még két kiváló hős kiváló játékadaptációjáról van szó, a Sony hálószövője pedig ezt a meccset megnyerte.

Hirdetés

Az NPD elemzője, Mat Piscatella osztotta meg az USA legjobban fogyó szuperhősös videojátékainak listáját a Comic-Con apropójából, ami egy új királyt üdvözölhet a trónján. Az eddig sem volt titok, hogy a Sony és Marvel koprodukciója az egyik leggyorsabban fogyó szuperhősjáték lett a piacon, ám most már az örökös toplista első helyét is elfoglalta.

A Spider-Man a méltán népszerű Batman: Arkham-széria legnépszerűbb darabját, az Arkham City-t taszította le a trónról, ami 2011-ben hódította meg a három nagy platformot. Érdekesség, hogy a korábbi két, legjobb esetben is közepesen sikerült Pókember-filmadaptáció is befért az all-time tízes listára, ami sokat elárul a Spider-Man cím népszerűségéről.

Mit gondoltok, Pókemberen és Batmanen kívül melyik szuperhőssel lehetne egy hasonlóan sikeres játékot összehozni? Vagy talán az Avengers lesz a befutó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)