Hirdetés

A Spider-Man lett minden idők legjobban fogyó szuperhősös játéka

|

PlayStation-exkluzív címként ez bizony nem kis teljesítmény.

Hirdetés

Az Insomniac Games jött, látott és győzött, a Spider-Man letarolta a kora őszi eladásokat. Peter Parker kalandjai a legtöbb év játéka szavazáson odaférnek a dobogóra, és a jelek szerint nemcsak a kritikusok, de a rajongók is imádták a játékot.

Hirdetés

Mat Piscatella, az NPD egyik elemzője a november végi eladási adatok alapján arra jutott, a Marvel's Spider-Man az amerikai piac leggyorsabban fogyó szuperhősös játéka. Pontos számokat sajnos nem kaptunk, de az biztos, hogy az első három hónap alapján simán túlteljesítette a Rocksteady-féle Batman játékokat, és minden egyéb korábbi próbálkozást is. Ez különösen azért izgalmas, mert egy PS4-exkluzív játékról beszélünk.

Kíváncsian várjuk, hogyan szerepel majd a Square Enix Avengers játéka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)