Hirdetés

Még nem indított játék olyan jól a briteknél idén, mint a Spider-Man

|

Lenyomta a Far Cry 5-öt, a God of Wart, és minden, eddig megjelent Marvel játékot is.

Hirdetés

Gyakorlatilag már a bejelentés óta minden jel arra mutatott, hogy az idei év egyik legsikeresebb játéka lesz a Spider-Man. Még ha csak középszerű lett volna, akkor is segít az, hogy Pókember a főszereplő, illetve Marvel-termék, viszont szerencsére ezeken felül kiválóan is sikerült.

Hirdetés

Ezzel a briteknél 2018 leggyorsabban fogyó, dobozos játéka lett (tehát a legrövidebb idő alatt a legnagyobb példányszámban adtak el belőle), lenyomva a multiplatform Far Cry 5-öt. Ráadásul kétszer annyira volt kelendő, mint a God of War, pedig az is szépen ment. Sikerült felülmúlnia az eddigi legsikeresebb Marvel játékot, a LEGO Marvel Super Heroest is, de a generáció legjobban nyitó szuperhősös játékát, a 2015-ös Batman: Arkham Knightot nem - igaz, az PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelent, a sorozat korábbi részei már eleve adtak neki egy lökést, és van még jó néhány feltétel, amivel ez magyarázható. De nem is kell magyarázni: a Spider-Man óriási sikert aratott már három nap alatt is, a következő hetekben biztosan hallunk még átlépett mérföldkövekről, megdöntött rekordokról.

A heti top 10-es listán egyébként másodikként debütált a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age és nyolcadikként a Destiny 2: Forsaken. A múltkori első F1 2018 a negyedik pozícióba csúszott, a GTA V maradt a helyén, és mindenki más visszalépett néhányat. A LEGO The Incredibles a tizenkettedikről visszamászott a tizedikre.

A top 40-es listát még nem tették közzé, de íme az elmúlt hét 10, a briteknél legjobban fogyó dobozos játéka:

1. Spider-Man
2. Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age
3. Grand Theft Auto V
4. F1 2018
5. Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
6. Pro Evolution Soccer 2019
7. Mario Kart 8: Deluxe
8. Destiny 2: Forsaken
9. PlayerUnknown's Battlegrounds
10. LEGO The Incredibles

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)