Hirdetés

Spider-Man - soha nem fogyott még ilyen gyorsan Sony-játék

|

Ahogy az várható volt, rekordot döntött az Insomniac alkotása.

Hirdetés

Év elején még azt hittük, a God of War-ral elértük a csúcsot, és a The Last of Us Part II-ig semmi nem fogja felülmúlni. Tévedtünk.

Hirdetés

Míg a Sony Santa Monica apaszimulátorát az első három napban 3,1 millióan kezdték el játszani, a Spider-Manre ugyanennyi idő alatt több mint 3,3 millióan fizettek be, így elvette a leggyorsabban fogyó, Sony által kiadott játék címét. Szeptember 7-én jelent meg, valószínűleg azóta már egy újabb millióhoz közelít. A kiadó eleve magasra tette az elvárásokat, de sikerült azokat megugrani.

Hogy miért annyira fantasztikus, azt Csirke írta le tesztünkben. Én meg megyek vissza csak úgy lengedezni, kb. 50 óra után nincs már semmilyen tennivalóm, de ezt is élvezem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)