Hirdetés

Felvásárolták a GreedFall és a The Technomancer fejlesztőcsapatát

|

Az akció-szerepjátékokban tapasztalt stúdiót a The Sinking City és a Warhammer: Chaosbane kiadója kebelezte be.

Hirdetés

A 2008-ban megalapított Spiders olyan játékokat tud már maga mögött, mint az Of Orcs and Men, a Mars: War Logs, a Bound by Flame, a The Technomancer és az ősszel érkező GreedFall, amelyek mindegyikének kiadásáért a Focus Home Interactive felelt.  

Hirdetés

Ez valószínűleg változni fog, mivel a BigBen Interactive bejelentette, hogy felvásárolta a francia fejlesztőcsapatot, a Spiders akció-szerepjátékok terén szerzett tapasztalatával pedig lehetőségük nyílik megerősíteni, valamint bővíteni a portfóliójukat - főleg, hogy a kiadó az utóbbi 18 hónap során három másik stúdiót is bekebelezett. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Spiders min dolgozik majd a szeptemberben megjelenő GreedFall után, az viszont biztos, hogy a Bigben az "AA"-kategóriás játékok meghatározó kiadójává szeretne előlépni.

Ti mit látnátok szívesen a srácoktól, egy folytatást vagy valami újat inkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)