Hirdetés

Egy húsipari cég vásárolta fel a Gears of War 4 egyik fejlesztőjét

|

A Dirty Bomb mellett a Gears of War 4 többjátékos módját is hegesztő Splash Damage új tulajdonosa egy kínai csirkehús vállalat, a Leyou.

Hirdetés

Lehet, hogy hallottatok már a Leyou nevű cégről, ami korábban még Sumpo Food néven üzemelt. A kínai székhelyű vállalat idén teljesen felvásárolta a Warframe-et üzemeltető Digital Extremest, és most még egy játékfejlesztő csapatot sikerült bekebeleznie.

A brit Splash Damage anno az Enemy Territory játékokat, a Doom 3, a Batman: Arkham Origins és a Return to Castle Wolfenstein multiját, valamint a Brinket készítette, és most épp a Gears of War 4-nél segít be. Stabilan eléldegélnek, és a Leyounak pont ez kell. A cég ugyanis azért kezdett el játékfejlesztőket felvásárolni, mert önmagában a csirkehús biznisz túl kemény, és a körülmények miatt pusztán abból nem tudja fenntartani magát, viszont a videojátékipar konstans növekszik, ebben látták a jövőt. Nem tudni, mennyit fizettek a Splash Damage-ért, csak azt, hogy 150 millió dollárnál kevesebbet. Reméljük mindkét cég fennmarad, és talán egyszer megéljük, hogy előrendelői ajándéknak csirkehús jár a játékok mellé. Vagy legalább egy kajakupon. Csak ne postán küldjék.

A Gears of War 4-et egyébként a Microsoft tulajdonában lévő The Coalition fejleszti, a Splash csak besegít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)