Hirdetés

Már több mint 1 millió példány fogyott a Squad című taktikai lövöldéből

|

A játékfejlesztők célja az volt, hogy megtalálják a középutat az árkád lövöldék és a katonai szimulátorok között. Az FPS-ek szerelmeseinek ez láthatóan bejött.

Hirdetés

Az Offworld Industries taktikai lövöldéjéből már 1 millió példány fogyott dacára annak, hogy a játék 2015. vége óta az Early Access részlegben ücsörög. A jó hírt megünnepelve a fejlesztők ki is dobtak egy hatalmas tartalmi csomagot.

Hirdetés

A Squad 13-as frissítése új tankokat, szerepköröket, játékmódokat és sok minden mást adott a játékhoz. Maga a Squad egyébként egy csapat alapú taktikai FPS, ami komoly kommunikációt és csapatmunkát követel a játékosaitól. Nagy, 40v40 fős csatákat, bázis építést, és beépített hangkommunikációs lehetőségeket kínál.

Azt még mindig nem tudjuk, hogy mikorra készülhet el a teljes változat, de aki ki akarja próbálni, annak ott van az Early Access verzió, ami megvásárolható a Steamen keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)