Hirdetés

A Square Enix 100 új alkalmazottat vesz fel az Eidos Montréalhoz

|

A Shadow of the Tomb Raideren, valamint valamilyen Marvel projekten dolgozó csapat terjeszkedik.

Hirdetés

A Square Enix bejelentette, hogy (egyelőre ismeretlen céllal) 100 új munkatárssal tervezi bővíteni a montréali csapatok állományát, melyek már most is 700 főt számlálnak. 

Hirdetés

A kiadó mindemellett még az év végig kiterjesztené az Eidos Montreal stúdióját közel 930 négyzetméterrel. Egy új motion capture stúdiót, egy új fotós stúdiót, egy felhasználói kutató központot, új hangfelvevő stúdiót, és új hangkeverő stúdiót akarnak felépíteni.

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy mire készülnek ezzel a terjeszkedéssel. Az Eidos Montreal legutóbb a Shadow of the Tomb Raidert tette le az asztalra, jelenleg pedig a Crystal Dynamics Avengers projektjében segédkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)