Hirdetés

Nem túl fényes negyedévet zárt a Square Enix

|

A Shadow of the Tomb Raider és a Just Cause 4 nem fogytak elég jól.

Hirdetés

Elég valószínű, hogy a Square Enix aktuális pénzügyi évét megmenti majd a Kingdom Hearts III, de a december 31-ével lezárult háromhónapos szakaszról szóló beszámoló nem fest túl jól.

Hirdetés

A teljes pénzügyi évben szerzett nettó bevétel csak 4,8%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest, viszont a működési bevétel 65,3%-ot esett, a szokásos jövedelem pedig 54,1%-ot. A profit 60,1%-ot zuhant. 

Ennek hátterében nem csak a vártnak nem megfelelően teljesítő Shadow of the Tomb Raider (ami még a második negyedév végefelé jelent meg), és a csalódást keltő Just Cause 4 eladásai állnak, kevesebb pénzt hoztak a merchek és a digitális értékesítés is.

A kiadó arra számít, hogy végül pozitívban zárhat a már említett Kingdom Hearts III, valamint a decemberben megjelent, mobilos Romancing SaGa miatt. Jó esélye van rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)