Hirdetés

A Square Enix leállítja a Go mobiljáték vonalát

|

A Lara Croft Go, Deus Ex Go, és Hitman Go játékok után nem lesz folytatás. A stúdió feje szerint egyszerűen nem éri meg prémium áras mobiljátékokat gyártani.

Hirdetés

A Square Enix Go alcímű játékai ugyan kritikailag mind nagy sikert arattak, a kasszáknál más volt a helyzet. Patrick Naud elárulta a PC Games Insidernek, hogy egyszerűen nem éri meg az ez egész.

Hirdetés

Mivel a mobilplatformokat elárasztják az egyre jobb minőségű és ingyenes játékok, a vásárlók már az 5 eurós árat is sokallják egy olyan címért, mint mondjuk a Hitman Go.

"Ez egyike a mai kihívásoknak:  a prémium mobil részleg lepusztul. Mivel az ingyen játékok már egyre jobbak, a potenciális érdeklődők egyszerűen nem akarnak már fizetni ezekért."

A Square utolsó Go játéka a 2016-os Deus Ex Go volt, ami általában 5 eurós áron vásárolható meg az iOS alkalmazásboltjában és a Google Playen (jelenleg 80 százalékos akciót tart a kiadó).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)