Hirdetés

Új stúdiót alapít a Square Enix, nem akárki vezeti majd

|

Az új tokiói csapat élére egy valóban profi videojátékos rendezőt állított a japán cég.

Hirdetés

Nemrég futott be a hír, amely szerint a Square Enix Tokióban egy új fejlesztőstúdiót alapít, a frissen összerántott csapat élére pedig nem más kerül, mint Hajime Tabata, vagyis a Final Fantasy XV rendezője.

Hirdetés

A Square Enix közleménye szerint a Luminous Productions névre hallgató új stúdió azért jött létre, hogy új AAA címeket hozzon létre, innovatív videojátékokat és más szórakoztató tartalmakat gyártson az egész világnak - tehát nemzetközi megjelenésű játékokon dolgoznak majd, nem olyan címeken, amik kizárólag a szigetországot célozzák be. Hajime Tabata mellett számos más olyan szakember is erősíti majd a Luminous Productionst, akik korábban a Final Fantasy XV-ön dolgoztak. 

Egyelőre nem árulták el, hogy egészen pontosan mit is készít majd az új stúdió, weboldalukon is még nagyrészt csak állásajánlatokat találhatunk meg. Ti milyen játéknak örülnétek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)