Hirdetés

Veterán vezeti a Square Enix új stúdióját, új RPG készül

|

A Tales széria mozgatórugója a Square Enix lobogója alatt, egy új csapat élén folytatja, és máris elkezdett dolgozni egy izgalmas, titokzatos szerepjátékon.

Hirdetés

A Square Enix egy új fejlesztőcsapatot alapított Studio Istolia néven, amelyet nem kisebb név vett a szárnyai alá, mint Hideo Baba, aki a Tales of Destiny esetében rendezőként, az összes többi Tales játék esetében pedig producerként tolta a széria szekerét, közel húsz éve van a játékfejlesztésben. 

Babáék most új kihívásokkal szembesülnek, ugyanis a brigád egy vadonatúj szerepjátékon szorgoskodik: ez lesz a Project Prelude Rune, és az a tervük vele, hogy létrehozzák a fantasy RPG-k egy teljesen új típusát, amelyben csurig töltik élettel a hatalmas tájakat. A rejtélyes projektről egyelőre nem szerettek volna többet elárulni, viszont három sejtelmes koncepciós rajzot mutattak róla: 

A Siliconera értesülései szerint egyébként a Studio Istolia célja az új IP-k alkotása, valamint a már meglévő Square Enix franchise-ok tovább bővítése. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)