Hirdetés

Star Citizen - újabb mérföldkőhöz érkezett a játék, egy új hajót is kaptunk

|

Üdvözöljük együtt az A4A Hurricane gépet, ami a galaxis legkönyörtelenebb vadásza.

Hirdetés

A Cloud Imperium Games nagy örömmel jelentette, hogy a Star Citizen immáron 144 millió dollárból gazdálkodhat. A hatalmas mértékű támogatást a srácok egy A4A Hurricane hajóval akarják meghálálni.

Az új gép 6 ágyújának köszönhetően szinte mindenen keresztül tudja lőni magát, így a mély űr legdurvább gyilkológépe lesz. A jövőidő nem véletlen, hiszen a tervek ugyan készen vannak, és a játékosok már lefoglalhatják a saját példányukat, de az még nem használható. Idő kell az összerakáshoz.

A gépet már most le lehet foglalni 160 dollárért, ami biztosítja, hogy a megjelenésekor azonnal kapsz belőle egy példányt. Persze az A4A (akárcsak a többi hajó) elérhető lesz majd játékbeli fizetőeszközért is, így ezzel leginkább csak támogatod a Star Citizen fejlesztését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)