Hirdetés

Star Citizen - fizetős lett volna a CitizenCon stream, a játékosok dühbe gurultak

|

A fejlesztőcsapat át akart venni egy lapot a Blizzard receptkönyvéből, de a terv visszacsapott.

Hirdetés

A Cloud Imperium bejelentette, hogy a CitizenCon idei streamjeit egy digitális jegy megvásárlásának fejében teszik csak elérhetővé. Ez azt jelentette volna, hogy a Star Citizen rajongóknak 20 dolcsit kellett volna fizetniük a panelekhez való hozzáférésért.

Hirdetés

Ezt a közösség nem vette nagyon jó néven, így a csapat változtatott. Az összes adás ingyenesen elérhető lesz a Star Citizen játékosainak.

"Az volt az ötlet, hogy Blizzard módra csinálunk egy digitális belépőt azoknak, akik nem tudnak személyesen ott lenni a prezentációkon."

Chris Roberts azt is hozzátette, hogy az adásokat egyébként az élő műsor után ingyenesen elérhetővé tették volna a YouTube-on.

Akárhogy is, a közösség felháborodott ezen, így a csapat úgy döntött, hogy elérhetővé teszik a streameket azok számára, akik rendelkeznek Star Citizen fiókkal. Az egész rendezvény egyébként is nekik szól, talán elegánsabb ez így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)