Hirdetés

Nem fájt nagyon a Star Wars Battlefront II-nek a botrány

|

Továbbra is dobogós helyen szerepel a brit játékeladási listán, mi több, egy helyet előrelépett a múltheti pozíciójához képest.

Hirdetés

Azt még nem tudjuk, pontosan hányan játszanak a Star Wars Battlefront II-vel, csak azt látjuk, hogy fogy. Kevésbé jól, mint a múlt héten, de közeledünk a karácsonyhoz, nagy kiugrás már nem várható.

Hirdetés

A 49. heti brit játékeladási toplista első helyén hatodik hete rendíthetetlenül áll a Call of Duty: WWII, melyet a szintén népszerű FIFA 18 követ, pedig előbbiből 41%-kal, utóbbiból 58%-kal kevesebbet adtak el az előző héthez képest. A Star Wars Battlefront II esetében kisebb a visszaesés, ott 22%-kal fogyott kevesebb példány, és ennyi elég is volt ahhoz, hogy elvegye a harmadik helyet a most a tizenegyedikre visszacsúszó Gran Turismo Sporttól. A Super Mario Odyssey két helyet javított, az AC: Origins tartja pozícióját, a GTA V megint feljebb szökött hárommal, a Mario Kart 8 Deluxe eggyel, a WWE 2K18 néggyel, a The Sims 4 kilenccel, és a LEGO Marvel Super Heroes 2 öttel. A top 40-ben egy újdonság szerepel, a 37. helyen nyitó Hello Neighbor.

Ez most a top 10, a top 40 meg itt.

1. Call of Duty: WWII
2. FIFA 18
3. Star Wars: Battlefront II
4. Super Mario Odyssey
5. Assassin's Creed: Origins
6. Grand Theft Auto V
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. WWE 2K18
9. The Sims 4
10. LEGO Marvel Super Heroes 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)