Hirdetés

A Jedi: Fallen Order jelentősen túlteljesítette az EA számításait

|

Az EA nem gondolta volna, hogy egy minden modern extrától mentes, sztoriközpontú Star Wars játék ekkorát megy majd. Pedig ment.

Hirdetés

A Star Wars Jedi: Fallen Order tavaly novemberben jelent meg, és letaglózta a kritikusokat. Egy egyszerű akció/kaland játékról volt szó, ahol a sztorié volt a főszerep, nem voltak benne mikrotranzakciók és Season Pass hirdetések sem szakították meg az élményt. Ritka gyöngyszem volt, a játékos közösség pedig büszkén fizetett is érte.

Hirdetés

A legutóbbi pénzügyi jelentésében az EA bevallotta, hogy ők 6-8 millió eladott példányra számítottak idén márciusra. Ugyan még február sincs, de mint kiderült, a Fallen Order már bőven túllépte a 8 milliós eladást, és még mindig annyira pörög, hogy az EA szerint az 10 milliót fog produkálni március utolsó napjáig.

Már az általános fogadtatása is nagyon szép volt a játéknak, de valójában az eladási számok azok, melyek megmutatták az EA-nak, hogy egyjátékos, sztoriorientált akciójátékokra bizony van igény. Legalábbis a Star Wars világában biztosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)