Hirdetés

Valószínűtlen, hogy bevételi rekordot dönt a Skywalker kora

|

A tavaly év végén megjelent film már egyre közelebb jár az egymilliárd dolláros mérföldkőhöz, de kicsi az esélye, hogy felül tudja múlni a hetedik részt.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy sokaknak nem igazán tetszett a Star Wars: Skywalker kora, a kasszáknál egészen jól teljesít a film hazai pályán és világszerte is. Azonban egyelőre még kérdéses, hogy megismételheti-e elődei sikerét.

Hirdetés

Újévkor további 16,9 millió dollárt hozott a film a Disney konyhájára, amivel a bevételeknek sikerült túllépniük a 400 milliós határt az Egyesült Államokban. A nemzetközi viszonylatban sem fest rosszul a helyzet, mivel világszerte már 800 milliónál is többet hozott a kilencedik felvonás a kínaiak lanyha érdeklődése dacára. Ez alapján egyértelmű, hogy pénzügyi sikerről beszélhetünk.

Viszont érdemes megjegyezni, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik nagyjából 1,33 milliárd dolláros bevétellel zárta pályafutását, és egyáltalán nem garantált, hogy a Skywalker kora is el fogja érni ezt az eredményt. Persze még így is simán elképzelhető, hogy meglesz az egymilliárd, amivel már teljes mértékben elégedett lehet a Disney.

Nektek hogy tetszett a Skywalker kora?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)