Hirdetés

Bevételügyileg a Star Wars: Skywalker kora nyerte az év utolsó hétvégéjét

|

Maga mögé tudta utasítani a Jumanji és a Jégvarázs folytatását is.

Hirdetés

A Skywalker korával lezárult egy korszak, a búcsú pedig közel sem volt annyira fájdalmas, mint gondoltuk (sőt, Kevin Smith szerint egyenesen fantasztikus lett), azonban J. J. Abrams rendezése eléggé megosztotta a rajongókat és a kritikusokat egyaránt, ez pedig azért kihat a moziközönségre is. Félő volt, hogy a pénztárak visszafogottan csilingelnek és bár a nyitóhétvégét követően nem teljesített rosszul a film, Kínában viszont nagyot bukhat.

Hirdetés

Nos, az év utolsó hétvégéjének box office statisztikái alapján a Star Wars: Skywalker kora menetelését egyelőre nem sikerült megtörnie a többi bemutatónak, 72 millió dollárt sikerült gyűjtenie, így összesítve világszerte már több mint 720 millió dollárnál tart.

A második helyet a Jumanji: A következő szintnek sikerült megcsípnie 35,3 millió összegyűjtésével (mindent egybevéve már 470 millió dollárnál tart), míg a dobogó harmadik fokára Greta Gerwig (Lady Bird) újdonsága, a hazai mozikban január végén debütáló Kisasszonyok fért fel a 16,52 millió dollárjával. Íme 2019 utolsó hétvégéjének amerikai Top 10-e: 

1. Star Wars: Skywalker kora (hazai bemutató: megjelent)
2. Jumanji: A következő szint (hazai bemutató: megjelent)
3. Kisasszonyok (hazai bemutató: január 30.)
4. Jégvarázs 2. (hazai bemutató: megjelent)
5. Kémesítve (hazai bemutató: megjelent)
6. Tőrbe ejtve (hazai bemutató: január 2.)
7. Uncut Gems (hazai bemutató: ismeretlen)
8. Macskák (hazai bemutató: megjelent)
9. Botrány (hazai bemutató: január 9.)
10. Richard Jewell balladája (hazai bemutató: január 23.)

Ti miket láttatok már a fentiek közül és mikre fogtok beülni januárban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)