Hirdetés

A Star Wars: Skywalker kora átlépte az egymilliárd dolláros bevételi álomhatárt

|

A trilógiát lezáró film csatlakozott a milliárdos klubhoz, aminek így jelenleg 46 tagja van.

Hirdetés

Hivatalosan 2020. január 14-én lépte át a Star Wars: Skywalker kora a egymilliárd dolláros határt. A Variety szerint a film 481 milliót termelt hazájában, a nemzetközi piacon pedig tovább 519 milliót gyűjtött. A Skywalker saga utolsó felvonásának 28 nap kellett, hogy elérje ezt az eredményt, ami egyébként relatív lassúnak tekinthető Az ébredő Erőhöz és Az utolsó Jedikhez képest.

Hirdetés

Függetlenül az eredménytől a jegyirodákban látott tendencia nem fest túl rózsás képet a Star Wars helyzetéről. A 2015-ös Az ébredő Erő annak idején 936 milliót termelt Amerikán belül, és 1,1 milliárdot hozott a nemzetközi piacokról. Még a meglehetősen vegyes fogadtatást kapott Az utolsó Jedik is jobban pörgött, a maga 620 milliós hazai, és 712 milliós nemzetközi eredményével.

A Disney egyébként éppen arra készül, hogy egy nagyot fordítson a Star Wars franchise jövőjén és remélhetőleg annak irányán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)