Hirdetés

Nehéz pénzügyi helyzetben a Starbreeze, egy éven belül becsődölhet a kiadó

|

A szebb napokat is látott kiadó megfelelő befektetések hiányában könnyen tönkre mehet.

Hirdetés

Csalódást keltő 2018-at zárt a Starbreeze, és a legújabb, 2019 első negyedévi pénzügyi kimutatások alapján további nehézségekre számíthat a cég.

Hirdetés

Az egyik legutóbbi játékuk, az Overkill's The Walking Dead csúnyát bukott, és úgy tűnik, hogy a még mindig jól teljesítő hatéves Payday 2 sem tudja megmenteni a céget. A vállalat azzal próbált eddig kompenzálni, hogy eladták a System Shock 3 és a 10 Crowns publikálási jogait, illetve 40 munkatársnak távoznia kellett.

Mikael Nermark ügyvezető igazgató a legutóbb publikált gazdasági jelentéssel kapcsolatban elmondta, hogy a Starbreeze nagyon nehéz helyzetben van, és a vállalat jelenleg nem rendelkezik megfelelő pénzügyi erőforrásokkal, hogy további 12 hónapig működjön.

Nagyon bizonytalan tehát a Starbreeze jövője, és ha nem sikerül megoldást találni a problémákra, esetleg egy erős befektetőt találni, akkor hamarosan meg is szűnhet a vállalat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)