Hirdetés

Starlink: Battle for Atlas - leáll a gyártás, mert nem fogyott elég jól a játék

|

Eleve is rizikós volt a toys-to-life játékok látványos halála után bevállalni egy újabbat, és a Starlink nem csinált csodát.

Hirdetés

A Disney Infinity és a Skylanders is az életpályája végére ért, amikor a Ubisoft piacra dobta a Starlink: Battle for Atlast.

Hirdetés

Ha néhány évvel ezelőtt jelenik meg, talán sikert arat, mert az ötlet, hogy boltban vásárolt alkatrészekből állíthatjuk össze és fejleszthetjük repülőinket, nem volt rossz. Ugyanakkor a héten kiadott közleményében a Ubisoft bejelentette, hogy az elvárásokhoz képest alulteljesítő eladások következtében sem most, sem a jövőben nem készül több kézzelfogható modell vagy kiegészítő. A fejlesztők a játékosoknak megköszönték a folyamatos támogatást, és büszkék arra, amit létrehoztak, illetve megerősítették, hogy továbbra is készül a játék eddigi legnagyobb, április folyamán érkező frissítése, tele új digitális űrhajókkal, pilótákkal és fegyverekkel, valamint küldetésekkel, kihívásokkal, tennivalókkal. Hogy ezután mi lesz, az a jövő kérdése, de valószínűleg a Ubisoft is elengedi a toys-to-life koncepciót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)