Hirdetés

Több mint 6000 játék jelent meg idén a Steamen

|

Ez majdnem annyi, mint amennyi 2005 és 2015 között összesen megjelent.

Hirdetés

A Niko Partners egyik elemzője, Daniel Ahmad jelentette, hogy a Steamen megjelenő játékok száma 2017-ben átlépte a 6000-et, így már most durván 1500-zal túlteljesítette a tavalyi évet, pedig még csak november közepe van.

Hirdetés

A növekedés egyik oka a nyáron elindított Steam Direct, ami a Greenlight programot váltotta, és jelentősen felgyorsítja a játékok értékesítését, a fejlesztőknek mindössze annyi dolguk van, hogy befizetnek 100 dollárt, és már árulhatják is a portékájukat, mint a piaci kofák. Az amatőr játékfejlesztés pedig leegyszerűsödött az évek során, már rengeteg eszköz és tutorial áll a kezdők segítségére.

Szerintetek sikerül elérni a 7000-et még az év vége előtt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)