Hirdetés

Napi büntetés: érdekes üzenet jelenik meg, ha rákeresünk a Steamre a Google-ben

|

Valahogyan egy a Metro Exodushoz írt "értékelést" sikerült behúznia a robotnak.

Hirdetés

A napokban, egyéves exkluzivitást követően elérhetővé vált Steamen a Metro Exodus, mely kissé botrányos módon, hirtelen került át az Epic Games Store-ba tavaly, és csak azok tehették steames könyvtárukba, akik eleve ott rendelték elő. Volt valaki a kevés, a steames megjelenést elvből kiváró játékos között, aki határozott véleményt fogalmazott meg az Epic boltjáról - és ez valamiért a Google robotjának is tetszett.

Hirdetés

Ha rákeresünk a "Steam Store" kifejezésre, az első találat természetesen a store.steampowered.com lesz, alatta azonban a "FUCK EPIC GAMES STORE" felirat virít, néhány fura ábra kíséretében. Az ábrák képpé állnak össze, nem is kell nagyon magyarázni:

A hibát várhatóan hamar javítják; akármit is gondolnak a Valve-nél az Epic módszereiről, bizonyára nem így kommunikálnák. Mi is kipróbáltuk, minket is az alábbi látvány fogadott:

Ti kivártátok egyébként a steames megjelenést, vagy elcsábultatok már korábban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)