Hirdetés

A vártnál jobban fogyott a Steep, de jól megy a Watch Dogs 2 is

|

Kiadta az elmúlt pénzügyi negyedévre vonatkozó jelentését a Ubisoft, melyből kiderül, hogy nem csak az új megjelenések, a korábbi játékok is népszerűek voltak.

Hirdetés

Egy hét sincs már hátra a Ubisoft első idei nagy játéka, a For Honor megjelenéséig, amin, ahogy a kiadó egyes tavalyi játékain, látszik, hogy hosszú távra terveznek vele. Ha minden jól megy, a Wildlands is sokáig népszerű marad, de a zárt béta után vannak kétségeink.

Az előző negyedévben két fontos játék jelent meg. A jelentésben a cég azt írta, a Watch_Dogs 2 bár nem startolt jól, mostanra változott a helyzet, a Steep pedig még túl is teljesítette az elvárásokat. Konkrét számokat nem tudunk, de ha a kiadó elégedett, mi is azok vagyunk.

Megtudtuk azt is, hogy a Siege-dzsel napi szinten soha nem játszottak még olyan sokan, mint tavaly október eleje és december vége között. A játék 15 millió regisztrált felhasználót számlál. A The Divisionnek is sikerült visszanyernie a játékosokat, 152,3%-os növekedést figyeltek meg a napi játékosok számában.

A 2018-as pénzügyi évben (ami 2017 áprilisától 2018 március végéig tart) csak négy nagy Ubisoft játék jön, melyek egyike a South Park: The Fractured but Whole, a másik pedig a következő Assassin's Creed lesz. Így garantálható, hogy a megjelent játékok (mint a Rainbow Six: Siege és a The Division) további frissítéseket kapjanak.

Március végéig a következő tartalmak megjelenésére számíthatunk:

Dobozos

For Honor (PC, PS4, XOne)

Just Dance 2017 (Switch)

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands (PC, PS4, XOne)

Digitális

City of Love: Paris (Google Play, App Store)

Horse Adventure: Tale of Etria (Google Play, App Store)

Might & Magic Showdown (PC)

Rabbids Crazy Rush (Google Play, App Store)

Steep Alaska (PC, PS4, XOne)

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Operation Velvet Shell (PC, PS4, XOne)

Tom Clancy's The Division Expansion III: Last Stand (PC, PS4, XOne)

Watch Dogs 2 T-Bone (PC, XOne)

Watch Dogs 2 Human Conditions (PC, PS4, XOne)

Watch Dogs 2 No Compromise (PS4)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)