Hirdetés

Már 5 millió eladott példánynál jár a Subnautica

|

Két héten keresztül ingyen is behúzhattuk a mélytengeri túlélőjátékot, így majdnem tízmillió ember könyvtárában figyel ott a mélytengeri kaland.

Hirdetés

A Subnautica az egyik legjobb atmoszférával rendelkező túlélőjáték a piacon, az Unknown Worlds csapata ugyanis egy olyan hangulatos, veszélyes, mégis gyönyörű világot varázsolt a játékosok elé, amibe gyorsan beleszeret az ember. A 2018-as megjelenés óta 9,5 millió példány talált gazdára belőle, melyhez nagyban hozzájárult, hogy az Epic Games Store első ingyenes játékaként rengetegen gyarapították vele mindenféle kiadás nélkül a könyvtárukat. 

Hirdetés

A Charlie Cleveland, az Unknown Worlds Entertainment társalapítója most osztotta meg a nagy nyilvánossággal, hogy 5 millióan vásárolták meg a Subnauticát, ehhez jön még hozzá a 4,5 millió ingyenes letöltés - ez a mennyiségű eladás független fejlesztésű játékok között kiemelkedőnek számít.

Arra nem tért ki részletesebben, hogy melyik platformon mennyire népszerű a tenger borította bolygó felfedezése, de az egészen biztos, hogy az ingyenes hét miatt a PC-s játékosok vannak túlnyomó többségben. A sikeren felbuzdulva a fejlesztők már készítik a Below Zero névre keresztelt folytatást, melyet korai hozzáférésben már ki is próbálhattok. 

Ti kipróbáltátok már a Subnauticát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)