Hirdetés

A Superhot fejlesztői létrehoztak egy indie projekteket segítő kezdeményezést

|

A pénzügyi támogatás mellett a projektek mentorálásával és szakmai tanácsokkal is szeretnék segíteni a feltörekvő fejlesztőket.

Hirdetés

Az elképesztő kritikai és anyagi sikernek örvendő Superhot a közösségi finanszírozásnak köszönhetően jöhetett létre. A játék mögött álló Superhot Team (amely szerencsére  a fejlesztésben kreatívabb, mint a névválasztásban) most szeretné ezt a támogatást meghálálni azzal, hogy kreatív, független fejlesztésű játékok létrejöttében segédkezik.

Hirdetés

A Superhot Presents (bevált recepten minek változtatni...) egy olyan kezdeményezés, mely anyagi segítséget nyújt olyan kreatív indie játékok létrejöttéhez, amelyek fejlesztésének elkezdéséhez vagy éppen befejezéséhez pénzre lenne szükség, de az alkotói nem akarnak kiadót keresni. Emellett mentorként is szeretnének baráti tanácsokkal szolgálni a kezdőknek.

Vissza akarunk forgatni némi pénzt a videojátékiparba, lehetővé téve, hogy több független fejlesztő még több király játékot csináljon.

A Superhot Presents által támogatott első két játék a Knuckle Sandwich és a Frog Detective 2: The Case of The Invisible Wizard lesznek, várjuk a részleteket velük kapcsolatban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)