Hirdetés

Letaszíthatatlan a trónról a Super Mario Maker 2

|

A brit játékeladási toplistát harmadik hete vezeti mgabiztosan.

Hirdetés

Tekintve, hogy a briteknél az év minden szakában úgy viszik a Nintendo-játékokat, mintha azokból építenének menedéket, nem meglepő a Super Mario Maker 2 hosszan tartó sikere sem. A Crash Team Racing Nitro-Fueled nem képes megelőzni, de még mindig jól tartja magát a második pozícióban, és összesítettben - dobozos eladásokat és minden platformot tekintve - továbbra is a Mario-játék előtt áll.

Hirdetés

Megőrizte harmadik helyét az F1 2019 és negyedik pozícióját a Mario Kart 8: Deluxe is, viszont az ötödik helyre a héten megjelent Dragon Quest Builders 2 fészkelte be magát. Egész véletlenül ez is Switchen kelendőbb, az eladott példányok 67%-át a Nintendo platformjára vásárolták meg. Hasonló a helyzet a dobozosan most debütált Hollow Knighttal, ahol 66-34 az arány a Switch javára a PS4-gyel szemben. Az UKIE/GfK közleménye szerint 148107 dobozos játék talált gazdára a héten az Egyesült Királyságban, ami átlag alattinak mondható, és 2500 eladott példánnyal már a top 10-be lehetett kerülni. Így néz ki az élmezőny:

1. Super Mario Maker 2
2. Crash Team Racing Nitro-Fueled
3. F1 2019
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Dragon Quest Builders 2
6. Grand Theft Auto V
7. Mortal Kombat 11
8. Super Smash Bros. Ultimate
9. Red Dead Redemption 2
10. FIFA 19

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)