Hirdetés

Super Mario Maker 2 - rögtön az amerikai toplista élén nyitott a Nintendo játéka

|

Az olasz vízvezetékszerelő még mindig a játékvilág meghatározó tagja, ezt az amerikai piacon is ismét bizonyította.

Hirdetés

Hiába régi a recept, ha az még ma is működik; nem is kicsit, hiszen a Super Mario Maker 2 nyitánya még az előd kezdeti számait is felülmúlta, ezzel együtt pedig június hónap legkelendőbb címe lett a tengeren túlon. Az eladási toplistán egyébként a GTA 5 is tartja még magát, de a Nintendo sem csak az aranyérem miatt örülhet.

Hirdetés

A videojátékok eladásait elemző NPD Group adatai szerint a Super Mario Maker 2 még az első rész startjára is rá tett egy lapáttal, és egyben a múlthónap legjobban fogyó címe is volt. A Nintendo vezetőinek van még okuk a boldogságra, mert a Nintendo Switch nem csak június, hanem a 2019-es év legkeresettebb konzolja is, plusz a Switch az egyetlen platform, ami továbbra is évről-évre jobb számokat produkál, ebben viszont az is szerepet játszik, hogy később dobták piacra, mint riválisait.

A Super Mario Maker 2 mellett a Crash Team Racing: Nitro-Fueled is remek hónapot produkált, ami az N. Sane trilogy rekordját megdöntve a franchise legerősebb rajtját hozta össze. A júniusi toplistán őket követi a Mortal Kombat 11, ami előtte zsinórban két hónapon keresztül ült az eladási listák élén, és továbbra is 2019 legjobban fogyó játékának mondhatja magát.

A júniusi értékesítési toplista tehát:

1. Super Mario Maker 2
2. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
3. Mortal Kombat 11
4. Grand Theft Auto V
5. Minecraft
6. Super Smash Bros. Ultimate
7. Marvel's Spider-Man
8. NBA 2K19
9. Mario Kart 8
10. Days Gone

Ti próbáltátok már az új Mariót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)