Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - már most elkelt az eBay-en egy gépcsomag, nyilván drágán

|

Egy gyűjtő mélyen belenyúlt a zsebébe, hogy ő lehessen az egyik első, aki egy Super Smash Bros. Ultimate Switch Bundle büszke tulaja.

Hirdetés

Komoly karakterfelhozatallal (benne például Castlevania szereplőkkel), 103 pályával és izgalmas új játékmódokkal érkezik a Nintendo verekedős mókája, a Super Smash Bros. Ultimate, erről pedig nyilván nem akarnak lemaradni a Switch-tulajok. Olyannyira nem, hogy valaki brutális összeget fizetett ki érte. 

Hirdetés

Noha a játék és a gép csak december 7-én jelenik meg, a Nintendo hibrid konzolját és a játékot is tartalmazó gépcsomag már el is kelt az eBay-en, méghozzá csekély 1095 dollárért, azaz körülbelül 312 ezer forintért. Az eladó, egy bizonyos Whoyle08 képekkel igyekezett bizonyítani a termék valódiságát, ugyanakkor az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a csomag nem tartalmazza fizikai kiadásban a játékot, csupán egy letöltő kódot, amelyet a premier előtt lehet majd aktiválni (nagyjából akkor, mikor a sajtó munkatársai is megkapják a magukét). A fogás azonban még így is ínycsiklandó, hiszen egyedi dokkolóval és Joy-Connal rendelkezik a bundle. 

És hogy az eladó hogyan tett szert ilyen hamar erre a különleges darabra? A gyártás valószínűleg már elkezdődött, így lehet, hogy ez egy mintapéldány vagy olyan gép, amit a disztribúciós partnereknek szánnak, de az sem kizárt, hogy egy nagyon-nagyon ügyes csalásról van szó. Bármelyik is, kiderül, amint a vevő megkapja az árut. Ti fizetnétek érte ennyit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)