Hirdetés

A Super Smash Bros. Ultimate minden idők leggyorsabban fogyó Switch-játéka lett

|

Az Egyesült Államokban rekord sebességgel kapkodták le a polcokról a legújabb Smasht.

Hirdetés

A Nintendo legújabb verekedős játéka, a rengeteg választható karaktert felvonultató Super Smash Bros. Ultimate a megjelenést követő első 11 napban már több mint 3 millió eladott példányt számlált.

Hirdetés

Ez elég szép teljesítmény, emellett a Nintendo hivatalos gazdasági beszámolójából az is kiderült, hogy a december 7-én megjelent Ultimate a Switch, és ezzel együtt a Super Smash Bros. franchise leggyorsabban fogyó játéka lett. Magát a konzolt is sokan vásárolták - a 2017 márciusi megjelenést követően idén novemberig bezárólag több mint 8,7 millió darabot adtak el belőle az Egyesült Államokban.

Japánban több mint 1,2 millió darab fogyott az Ultimate-ből, és a megjelenést követően a brit eladási lista első helyén landolt a játék. A Nintendo sajnos globális adatokat nem közölt, de minden bizonnyal a legtöbb országban ugyancsak jól teljesít a legújabb Smash.

Nektek hogy tetszik a Super Smash Bros. Ultimate?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)