Hirdetés

Hatalmasat ment a Superhot VR az elmúlt hét napban

|

A Superhot egyébként is utolérhetetlenül menő játékmenete VR-ban még ütősebb, de az ünnepek alatt valamiért reneszánszát éli a játék.

Hirdetés

A Superhot VR az a játék, amiben agyonverhetsz egy támadót a saját fegyverével, aztán lelősz vele még három szerencsétlent, miközben elkerülsz 5 feléd közeledő töltényt. Nem annyira meglepő, hogy ez a fajta nevetségesen menő akció VR-ban is jól működik, a nép pedig úgy viszi, mintha ingyen lenne. Csak a múlt héten 2 millió dollárt hozott a már nem is új cím.

Hirdetés

Ehhez hozzátartozik, hogy a szám egy részét képező PlayStation VR adatokat nem tudjuk pontosan. Callum Underwood, a játék rendezője szerint az IndieBI elemzőinek jelentése egyelőre megbízhatónak tűnik, a konkrét adatot pedig jövő év elején fogják megkapni. Mindenesetre még ha mellé nyúlt is az IndieBI, még akkor is elismerést érdemel az eredmény.

A Superhot VR a mai napig ott van a mindenképp kipróbálandó VR játékok listáján, feltehetően most a a karácsonyi szezonban több VR szemüveg találhatott gazdára (talán a Half-Life: Alyx bejelentés is hozzátehetett ehhez), ezért is futhatott fel ilyen szépen az értékesítés. Bárhogy is, mindenképpen érdemes játszani vele, a mi tesztünket itt olvashatjátok róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)