Hirdetés

Számíthatunk még exkluzív megállapodásokra a Sony részéről

|

Az, hogy Pókember csak a Marvel's Avengers PlayStation-ös változatában fog szerepelni, csak egy a számos, hasonló együttműködés közül.

Hirdetés

Az Activision nagyon sokáig szívatta a Call of Duty-k játékosait azzal, hogy először az xboxosoknak, később pedig a PlayStation-ön játszóknak adta oda hamarabb a DLC-ket. Soha nem szerettük ezt a rendszert, és végre a Modern Warfare esetében minimalizálták, csak a Spec Ops egyik módja járt előbb a PS4-eseknek. A Sony azonban nem áll le.

Hirdetés

Tegnap kiderült, hogy a Marvel's Avengers PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játékosai exkluzívan kapják meg Pókembert, aki valamikor 2021-ben csatlakozik a játékhoz - a Sony nyilván nagyon szeretné, hogy a karakter hozzá kötődjön, elvégre a Marvel's Spider-Man is csak az ő platformján játszható.

A jelenleg a Kinda Funnynál tevékenykedő Imran Khan a ResetERA-n írt arról, hogy úgy tudja, a kiadó további, hasonló együttműködéseken dolgozik, így csábítva a hezitáló játékosokat a PlayStation 5 felé. Arról nem hallott, hogy a Microsoft is munkálkodik-e hasonlón. 

Titeket befolyásol a döntésben egy DLC-karakter exkluzivitása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)