Hirdetés

Számos játékát elkaszálta a Paradox, a jövőben inkább stratégiákra fókuszál

|

A Paradox Interactive átalakította a terveit, sajtóközleményben jelentette be, hogy több projektjét is leállította.

Hirdetés

Elsősorban stratégiákról ismert a svéd Paradox Interactive kiadó, mely egyebek mellett az Europa Universalis, a Hearts of Iron és a Crusader Kings sorozatokat gondozza, valamint segített a Cities: Skylines és a Surviving Mars kiadásában is. Ritkán, de előfordult, hogy más műfajú játékok is megjelentek a kínálatában, de hamarosan már csak olyan projektekre fog fókuszálni, amik bejáratott alapokra épülnek, és kiszámíthatóbb esetükben a megtérülés és a kockázat.

Hirdetés

Ennek következtében több, még be nem jelentett projektet leállítottak, de még így is tizenöt játék készül, és nem kaszálták el a Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2-t sem. A folyamatban lévő fejlesztések között szerepel a Victoria 3, valamint a Crusader Kings 3 és a Shadowrun Trilogy konzolos átirata.

"A Paradox Interactive történelme stratégiai és menedzsmentjátékokra épül. [...] Olyan játékok iránt vagyunk elhivatottak, amiket a játékosok hosszú időn át élvezhetnek. Ennek következtében átalakítottuk a munkafolyamatokat annak érdekében, hogy a lehető legtöbb forrás rendelkezésre álljon a legnagyobb potenciállal rendelkező projektek fejlesztéséhez."

- tette hozzá Fredrik Wester CEO. A legtöbb, most készülő játék megjelenése még évekre van, de legalább tudjuk, hogy ha stratégiára vágyunk, a Paradoxra számíthatunk a továbbiakban is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)