Hirdetés

Számos LEGO játékon dolgozott a TT Games, amik már soha nem készülnek el

|

A Star Wars és a többi LEGO videojáték fejlesztéséért felelős stúdió több kisebb-nagyobb címen is dolgozott, de majdnem mindent ki kellett dobniuk.

Hirdetés

Még az év elején jöttek szomorú és valamivel vidámabb hírek a TT Games háza tájáról, de akkor még mindenki nagyon óvatosan fogalmazott, és kevés konkrétum derült ki. A Nintendo Life most mélyre ásott, és a helyzet rosszabb, mint hittük.

A TT Games legalább öt projektet elkaszált, és ezek között volt egy nagy szabású, "Diablo-stílusú Disney crossover" is. A Project Marley néven készülő címben a Micimackó, a Toy Story és a Karácsonyi lidércnyomás karakterei is szerepelhettek volna, rengeteg másik mesehőssel együtt.

Hirdetés

A játékosok felfedezhettek volna egy hatalmas nyílt világot, és Diablo-stílusú dungeonokat takaríthattak volna ki. Az egész úgy hangzik, mint egy Kingdom Hearts ARPG, így egy picit sajnáljuk is, hogy már semmi nem lesz ebből. A kukázás oka egyébként az volt, hogy a projekt négy éven át készült, de még mindig nem volt tiszta, egyértelmű iránya az egésznek.

Persze a Project Marley mellett a Project Rainbow Road is kukába került, ami egy Warner Bros-témájú lövölde lett volna, és ami többek között még a Stranger Things világából is merített volna elemeket. Ez a játék egy Funko projektként indult, de a Funko szerződése végül a 10:10-nél kötött ki, ennek következtében pedig a TT Gamesnek mentenie kellett, ami menthető volt. Az eredmény: kuka.

A fentiek sorsára jutott még a LEGO Worlds mobilos változata, és a LEGO Guardians of the Galaxy is, de ezekről már nem derült ki, hogy hogyan és miért kaptak kaszát. Ami ennél is szomorúbb, az az, hogy a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga A Mandalóri kiegészítője is bajba került. Hivatalosan még nem kaszálták el, de úgy tűnik, hogy minden erőforrást egy készülő Harry Potter játékba ölnek, ami a Skywalker Sagához hasonló, egész szériát felölelő összefoglalónak ígérkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)