Hirdetés

Szárnyalnak a Cyberpunk 2077 eladásai, nem ártott sokat a botrány

|

Mint fuldokló a szalmaszálba, úgy kapaszkodnak a CD Projekt vezetői a játék impozáns eladási mutatóiba.

Hirdetés

Valószínűleg volt már nyugodtabb karácsonya is a CD Projekt munkatárainak, ugyanis a remélt pihenés helyett válságkezelés és tűzoltás zajlik épp a cég háza táján. Ezzel függ össze, hogy a vezetés arról tájékoztatta a csoportos perre készülő befektetőket, hogy dacára a Cyberpunk 2077 megjelenését kísérő minden botránynak, már 13 millió eladott példány felett jár a szóban forgó szerepjáték.

Fontos megjegyezni, hogy ez magában foglalja az előrendelésben elkelt 8 milliós kontingenst is, és vegyesen tartalmazza a digitális és lemezes kópiák statisztikáit, kiigazítva azokkal a példányokkal, amelyek vásárlója visszatérítést kért.

Hirdetés

Ott tartunk jelenleg, hogy december 10-e és 20-a között körülbelül 5 millióval nőtt az eladott példányszám, miközben nem kevesen éltek a lehetőséggel, hogy a CD Projekten, a Sonyn vagy a Microsofton keresztül visszaköveteljék a játék árát. Akinek a kérelmét befogadták, az természetesen nem tarthatta/tarthatja meg a játékot, mindegy, hogy digitális vagy kézzel fogható formában birtokolta/birtokolja.

Arról sajnos nincs információnk, hogy pontosan hányan kértek a vizsgált időintervallumban visszatérítést, és azt sem tudjuk, hogy e tekintetben erősödő tendenciáról beszélhetünk, vagy már lecsengett a visszaváltási kedv, és inkább a patchekre várnak a vásárlók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)